Ti års krig i Ukraine : Majdan-massakren – udløste det USA-støttede liberal-fascistiske statskup i februar 2014

Ledende politikere fra USA som Victoria Nuland og John McCain valfartede til Kijev for at holde møde med de antirussiske liberale og højreradikale racistiske og antirussiske partier som “Svoboda” – “Frihedspartiet. Victoria Nuland og John McCain traf lederen af Svoboda Oleg Tjahnibok flere gange . Partiet har forbindelser til paramilitære terorkorps og for en nærmest racistisk ultranationalisme.

KIJEV (Z) “Ukraine – The Hidden Truth”  hedder den italienske dokumentarfilm som kan ses på YouTube. Filmen er produceret af Canale 5 i Milano og forsynet med engelske undertekster. Filmen handler om, hvad der skete på Majdan-pladsen i Kijev for ti år siden i februar 2014. I filmen tilstår tre lejemordere, at de har medvirket til drabet på mere end 80 mennesker på Majdan-pladsen den 20 februar i 2014.

Den tjekkiske journalist Jan Vitek har set filmen. I filmen interviewes tre grusiske (Georgien) hærofficerer; Aleksander Revazisjvili, Koba Nergadze og Zalogi Kvaratsjelia som fortæller at de blev rekrutteret af Mamuka Mamulasjvili, den georgiske eks-præsident Michail Saakasjvilis højre hånd, som snigskytter i Ukraine. De har får tusind dollar$ i hånden og de er blevet lovet fem tusind mere , efter at “opgaven er udført”.

Efter ankomsten til Kiev den 15 januar 2014 valgte de “Hotel Ukraina” og Musikkonservatoriet, begge med udsigt over “Majdan-pladsen” , som de mest egnede pladser for deres bloddryppende “opgave” . De fortæller at der i gruppen indgik andre snigskytter, der iblandt flere fra det baltiske land Litauen. Hele gruppen, var sammen med Mamulashvili og Sergej Pasjinskij, som blev premierminister for den midlertidige regering, var underordnet Brian Christopher Boyenger, en pensioneret snigskytte fra USA´s 101. luftbårne division.

Lejemorderne tilbragte cirka en måned på Majdan-torvet. Først den 18 februar 2014 fik de våben og ammunition. Tidligt morgen den 20 februar kom Mamulashvili og Pashinskij til Majdan og fortalte at situationen var “blevet forværret” og at “vi var nødt til at begynde at skyde.”

Ifølge Nergadze spurgte han “mod hvem? ” “Det spiller ingen rolle ,” svarede Pasjinskij, “det vigtigste er at skabe kaos.”

De angrende georgiske mordere besluttede at fortælle deres sandhed om Maidan, fordi de blev “udnyttet og forladt”. Vi gjorde, hvad Andrej Parubij, formand for parlamentet, øverstbefalende for Majdan´s “selvforsvarsstyrker”, Sergej Pasjinskij, parlamentsmedlem for partiet “folkefronten”, Mamulashvili, og parlamentsmedlem Vladimir Parasjuk krævede af os.

Takket være Mikhail Saakashvili har georgierne spillet en vigtig rolle i det ukrainske drama. Mikhail Saakashvili trak sit hjemland ind i krigen mod Rusland [det USA-støttede Saakashvili-regimet militære aggression mod folket i Syd-Ossetien og de Russiske fredsbevarende styrker under OL-åbningsdagen den 8.August 2008], tabte krigen , såvel som efterfølgende valg, blev anklaget for korruption, flygtede til USA. Han trådte derefter i tjeneste for den storkapitalistiske ukrainske Chokoladekonge Petro Porosjenko, blev tildelt ukrainsk statsborgerskab, blev guvernør i en ukrainsk provins [Odessa], blev frataget ukrainsk statsborgerskab, udvist af landet og erklæret uønsket.

Det er den korte historie om Mikhail Saakashvili; en af USA-imperiets håndlangere, omrejsende i kontrarevolution og fascistiske statskup.

I dagene efter det USA-støttede liberal_fascistiske statskup den 22. februar, hvor neo-nazistiske militser styrede Ukraine, forsøgte europæiske og amerikanske diplomater hjælpe det chokerede parlament med at stable en “respektabelt regime” på benene. Til trods for at mindst fire ministerier, inklusive ministeriet for national sikkerhed, blevet styret af højreradikale .

Praktisk taget alle iblandede vestpolitiker og nyhedsmedier samarbejdede for at ned tone ny-nazisternes rolle. Som eksempel kan nævnes den nationale sikkerhedschef Andrej Parubij, som stiftede Ukraines såkaldte “social-nationale” parti 1991, som blander radikal ukrainsk nationalisme med nynazistiske symboler i deres propaganda .

Det er også blevet offentligt kendt at statskuppet den 14. februar 2014 , som satte en stopper for Ukraines demokratiske udvikling, blev finansieret af USA med fem milliarder dollar. “vi købte hele staten til dem”, udtalte Victoria Nuland, USA´s topdiplomat for Europa, “det var vor bedste investering.”

USA´s Præsident ; daværende vicepræsident Joseph Biden, blev ansvarlig for overvågningen af den ukrainske neo-koloni. Biden fløj ofte til Kijev.

Efter hvert besøg dukkede der også et seks cifret beløb ind på hans bankkonto. Efter at Joseph Biden´s søn Hunter blev fyret “på gråt papir” som man siger, fra USA´s Marine [Søværnet] for misbrug af narkotika, fiksede “daddy” ham et nyt job i bestyrelsen for det kapitalistiske olieselskab Burisma i Kijev. Selskabet tilhørte den storkapitalistiske ukrainske oligark Igor Kolomojskij, som betalte Hunter ; Bidens søn, tre millioner dollar i erstatning – som i realiteten var en diskret overføring af bestikkelse til hans far ; Joseph Biden.

Da anklageren blev interesseret af Igor Kolomojskij fløj Joseph Biden direkte til Kijev for at stoppe processen . I en video fra mødet i Atlantkommittén pralede Joseph Biden om sin politiske finfølsomhed . Han gav direkte ordre til den ukrainske præsident at fyre den nysgerrige anklager eller “glemme et garantilån på en milliard dollar i USA. ”

“Jeg kiggede på ham”, siger han i en video: ”Jeg tager afsted om seks timer og om du ikke sætter en anden anklager ind så vil du ikke få nogle penge”. Det sluttede med at den nysgerrige anklager blev fyret .

Det kyniske drab på snesevis af demonstranter og politifolk på Majdan i Februar 2014 var en fascistisk terrorhandling, en politisk forbrydelse; under falsk flag, for at gøre det muligt for de USA -støttede bevæbnede terrorgrupper at styrte Ukraines legitime regering med vold og indsætte et regime som kan føre landet ind i den aggressive Nato-krigsalliance.

Utallige vidner peger alle på at “Majdan-massakren” var en falsk flag-operation udført af den amerikanske terrororganisation Cia og dens Ukrainske og grusiske terrorister og snigmordere, et led i den imperialistiske chok-terapi for at sikre en magtovertagelse af de USA-understøttede liberal-fascistiske kræfter . “Majdan-massakren” var medvirkende til den voldelige omstyrtning af Ukraine legitime Præsident og startskuddet til 10 års borgerkrig, vold , terror som kostede 14 tusind mennesker livet – godt nok de såkaldte “umennesker og terorister” i Donetsk og Luhansk – frem til februar 2022 . . Disse mennesker regnes ikke rigtigt ligesom de palæstinensiske ofre for det israelske børnemorderregime heller ikke regner de palæstinensiske ofre i Gaza , de er nemlig “terrorister” og “menneskelige dyr” som Apartheidstaten Israels Forsvarsminister Joav Gallent udtalte den 9. oktober 2023 til medierne. PÅ den måde kan man sige at Ukraine blev en apartheidstat med første og andenrangs mennesker efter det USA understøttede statskup i Februar 2022 .

Splittelsen, hadet og de bloddryppende pogromer og terrorattentater på modstandere af den USA-støttede Junta i Kijev opmuntres af NATO og er blevet en kilde til had og uforsonlighed mellem nationer . . en kilde til fjendskab mellem de europæiske lande og Rusland. . . Helt i strid med FN´s Charter. Dette had . . denne splittelse som USA og NATO understøtter hver eneste dag, har alle muligheder for at udvikle sig til en verdenskrig, hvis ikke arbejderklassen de ægte folkelige demokratiske kræfter i Ukraine, Europa og Amerika får sat en stopper for den aggressive NATO-krigsalliances planer om verdensherredømme eller “A Project for a New American Century” som det hedder i USA. . . . . Det nødvendige første skridt er at finde ud af hvem som begik forbrydelsen på Majdan-pladsen og hvem som står bag.

Ledende politikere fra USA som Victoria Nuland og John McCain valfartede til Kijev for at holde møde med de antirussiske liberale og højreradikale racistiske og antirussiske partier som “Svoboda” – “Frihedspartiet. Victoria Nuland og John McCain traf lederen af Svoboda Oleg Tjahnibok flere gange . Partiet har forbindelser til paramilitære terorkorps og for en nærmest racistisk ultranationalisme.

Det tragiske er at politikerne og de herskende medier ikke vil røre ved denne forbrydelse mod Ukraines folk – ligesom de forsøger få os til glemme USA´s og NATO-landenes forbrydelser mod Iraks folk, mod Afghanistans folk , mod folket i Libyen og Syrien for ikke at tale om USAs og de aggressive NATO-staters forbrydelser under den kolde krig mod den kommunistiske bevægelse, arbejderklassen og de undertrykte folk i kolonierne; Kina . . Korea . . Iran . . Viet Nam . . Algeriet . . Cuba . . Grønland . hele Latinamerika . . Afrika

I dag sidder den korrupte krigsforbryder og statsterrorist Joseph Biden i det Hvide Hus mens banden af lejemordere og deres sponsorer går fri. De sataniske frø som de såede spirede og voksede sig store som Frankensteins monster . Det som er tragisk er at denne, tilsyneladende lille og næsten glemte begivenhed på Majdan torvet i Kijev, har ført til krig og en optrapning af USA-imperiets og de €uropæiske medløberstaters militære og økonomiske optrapning mod Ukraines og Ruslands uafhængighed har ført verden ud i en af de største politiske kriser siden den kolde krig . En krise som slår igennem med fuld styrke i de EU-landenes folkehusholdninger med direkte recension i Tyskland (fald i BNP i to kvartaler i træk ] blandet takket være den statsterroristiske sprængning af den russisk-tyske gasrørledning ud for Bornholm i september 2022 . Tysk industri og husholdninger må nu betale op imod dobbelt pris for køb af gas fra blandt andet USA.

Ligesom priserne på fødevare og andre dagligvare har gået op med tocifrede procenter, hvilket har udhulet arbejderklassens realløn og levestandard hvilket slår mod hele folkehusholdningen.

Af InterPres

Dokumentaren “Ukraine – The Hidden Truth” [“den skjulte sandhed”;RED.] med engelske undertekster kan ses på YouTube. Filmen viser blandt andre tre grusiere [fra Georgien*Grusien] som tilstår mordene og skyller ifrån sig. Deres afsløring bør undersøges af politi og de indblandede retsforfølges i en domstol .

Links til film på YouTube: The hidden truth about Ukraine – Part 1 [11 minuter]
*The hidden truth about Ukraine – Part 2  [10 minuter]

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.